Branche-erkenning voor leerwerk-restaurants

Vier horeca-opleidingen van Perspectief Leerwerkbedrijven hebben officiële branche-erkenningen  gekregen. Jongeren die bij de restaurants De Ripper en De Kloosterkeuken in Haarlem een van de opleidingen tot Keukenassistent, Bedieningsassistent, Kok of Gastheer/gastvrouw succesvol afronden krijgen het branchegerichte SVH-diploma. Elk van deze diploma’s is de sleutel tot banen in horecabedrijven in heel Nederland. Deze SVH-erkenning komt naast de mbo-entrée en de mbo-2 diploma’s die Perspectief in samenwerking met ROC Nova College aanbiedt. Het assortiment van zeven horeca-opleidingen in de twee restaurants is met deze SVH-erkenning nu compleet. De leerlingen van De Ripper en De Kloosterkeuken hebben daardoor een heel ruime opleidingenkeuze voor allerlei horeca- en cateringfuncties. Deze jongeren van 16 tot en met 26 jaar volgen hun opleiding in echte leerwerkbedrijven, in kleine groepen en met extra persoonlijke begeleiding. Meer informatie op de websites www.deripper.nl en www.dekloosterkeuken.nl.

Fotobijschrift: De leerwerk-restaurants De Kloosterkeuken en De Ripper mogen dit logo gebruiken.

logo svh keurmerk